Θέσεις Εργασίας για Εργοτοτεχνίτες στα Χανιά

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 126

ergazomenosΕπαναπροκήρυξη πρόσληψης τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση φρουρίου Φιρκά Χανίων – Β΄ φάση».

4 ΔΕ Εργατοτεχνιτών

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση «Υπόδειγμα 1» και να την υποβάλουν με συνημμένα τα νομίμως (όπου αυτά απαιτούνται) επικυρωμένα δικαιολογητικά που απαιτεί η ειδικότητα, είτε (i) αυτοπροσώπως, είτε (ii) με εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή), είτε (iii) ταχυδρομικά στη Γραμματεία της Υπηρεσίας μας στα Χανιά (Σουρμελή 24, Τ.Κ. 731 32, Χανιά, τηλέφωνο επικοινωνίας 2821053033), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, αρχομένης από την επομένη της καταχώρισης της παρούσας ανακοίνωσης πρόσληψης στο διαδικτυακό κόμβο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (https://diavgeia.gov.gr/), στο διαδικτυακό κόμβο του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ (http://digitallibrary.yppo.gr/recruitments.aspx), καθώς, και στους πίνακες ανακοινώσεων της Υπηρεσίας .

Σημειώνεται ότι, ως προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 15η Απριλίου έως και την 21η Απριλίου 2015. Σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής, οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία μας έως και την ημερομηνία λήξης υποβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Σητείας
Προηγούμενο άρθρο
Από τις 20 Απριλίου ξεκινούν οι Αιτήσεις για την κάρτα Σίτισης και Επίδομα Ενοικίου
Μενού