Θέσεις Εργασίας για ΠΕ Βιολόγων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 146

iatroi3Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΕΛΠΚ) στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος με ΚΑ 3914 και τίτλο «Ολοκληρωμένη διεπιστημονική προσέγγιση στην μελέτη και βελτίωση της παραγωγής του ισχυρού αντιφλεγμονώδους νεορογιολτριόλη και των παραγώγων του›› και κωδικό αριθμό κωδ. έργου 11ΣΥΝ_3_770 το οποίο υλοποιείται από το ΕΠ Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους ενδιαφέρεται να συνάψει την παρακάτω σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου:

Αντικείμενο έργου: Διαλεύκανση του μηχανισμού δράσης του ισχυρού αντιφλεγμονώδους νεορογιολτριόλη και των παραγώγων του.

Αναλυτική περιγραφή αντικειμένου έργου ή/και περιγραφή παραδοτέων:

Διάρκεια σύμβασης: 3 Μήνες

Τόπος εκτέλεσης έργου: Ηράκλειο

Επιθυμητός χρόνος έναρξης εκτέλεσης έργου: Μάιος 2015

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Βιολογίας ή ισότιμο αναγνωρισμένο της αλλοδαπής
  • Μεταπτυχιακό στη Βιολογία, Βιοχημεία ή Βιοϊατρική
  • Εμπειρία σε in vivo μοντέλα φλεγμονής σε μύες.
  • Εμπειρία σε ανάλυση μεταβολισμού κυττάρων.

Συνεκτιμώμενα προσόντα:

  • Εμπειρία στην ανάλυση γονιδιακής έκφρασης
  • Εμπειρία στη γονιδιακή σίγηση
  • Εμπειρία σε κυτταροκαλλιέργεια πρωτογενων μακροφάγων
  • Εμπειρία σε κυτταρομετρία ροής

Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τα απαραίτητα αιτούμενα προσόντα αποκλείονται. Διευκρινίζεται ότι τα αποδεικτικά των προσόντων των ενδιαφερομένων δεν απαιτείται να είναι νομίμως επικυρωμένα.

Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση thomakis@uoc.gr μέχρι και τις 23-04 2015 (ώρα 14:00).

Κάθε πρόταση πρέπει να περιλαμβάνει:

Διαβιβαστικό, σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο (προσοχή να αποσταλεί σε ψηφιοποιημένη μορφή, ώστε να φέρει την πρωτότυπη υπογραφή του ενδιαφερομένου).

Βιογραφικό σημείωμα του ενδιαφερομένου, υπογεγραμμένο σε όλες τις σελίδες, οι οποίες πρέπει να έχουν συνεχόμενη αρίθμηση.

Τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα προσόντα του (τίτλοι σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, κλπ), σε ψηφιοποιημένη μορφή, τα οποία πρέπει να έχουν συνεχόμενη αρίθμηση ανά έγγραφη σελίδα.

Οι προτάσεις που θα παραληφθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, δεν θα ληφθούν υπόψη. Η υποβολή πρότασης από τον εκάστοτε υποψήφιο συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσης πρόσκλησης.

Στοιχεία επικοινωνίας για την διαδικασία υποβολής προτάσεων και ενστάσεων: Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του ΕΛΠΚ, κος Ζαφείρης Θωμάκης τηλ.:2810393166, email: thomakis@uoc.gr

Στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με το αντικείμενο και τους όρους της πρόσκλησης: κος Χ. Τσατσάνης, Τηλέφωνο: 2810394833, mail: tsatsani@med.uoc.gr

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Στελέχη Φοροτεχνικής Υπηρεσίας στον όμιλο ΤΙΤΑΝ
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας εποχικού προσωπικού στο ΕΚΑΒ
Μενού