Θέσεις Εργασίας στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 186

ΑΝΕΡΓΙΑ - ΕΡΓΑΣΙΑΤο IΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), ΝΠΙΔ που εποπτεύεται από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ν. 4115/2013), αποτελεί τον υπεύθυνο φορέα υλοποίησης της Πράξης «Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας», με Κωδ. ΟΠΣ 5000045, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 22506/21-12-2015 Απόφαση Ένταξης της Πράξης ΣΔΕ από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και ΔιάΒίου Μάθηση». Η Πράξη συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Με σκοπό την έγκαιρη και αποτελεσματική υλοποίηση της ανωτέρω Πράξης, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. δύναται να συνάπτει συμβάσεις έργου ιδιωτικού δικαίου για τα μέλη των Ομάδων Έργου, σύμφωνα με τις διαδικασίες της παρ.1 του άρθρου 10 του Ν.4076/2012, και συγκεκριμένα για τις ακόλουθες κατηγορίες:
α) 5 Συντονιστών (παρακολούθηση του φυσικού αντικειμένου) και
β) 5 Οικονομικών Διαχειριστών (παρακολούθηση του οικονομικού αντικειμένου)

Προαπαιτούμενα προσόντα:
– Συντονιστές
1) Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΑΕΙ, ΤΕΙ)
2) Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένου, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου σύμφωνα με την από ΑΣΕΠ προβλεπόμενη πιστοποίηση

– Οικονομικοί Διαχειριστές
1) Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΑΕΙ, ΤΕΙ)
2) Τριετής (3ετής) τουλάχιστον εμπειρία στην οικονομική διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
3) Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένου, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου σύμφωνα με την από ΑΣΕΠ προβλεπόμενη πιστοποίηση

Πληροφορίες σχετικά με το κείμενο και τους όρους της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο 213 131 4663 και 213 131 4664 (ώρες επικοινωνίας 08:00 – 16:00)

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Κλάδο των Κατασκευών της BESIX
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας
Μενού