Θέσεις Εργασίας στο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 107

jobhuntΤο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, ΝΠΙΔ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων έργων ΕΣΠΑ 2014-2020, προβαίνει στην παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ακόλουθη θέση:

– Στέλεχος Υποστήριξης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων και Δράσεων

Ελάχιστα Απαιτούμενα Προσόντα:
1. Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.
2. Επαγγελματική εμπειρία δύο ετών και άνω στην παροχή υπηρεσιών προετοιμασίας, υλοποίησης, τεχνικής παρακολούθησης και γενικά διαχείρισης έργων χρηματοδοτούμενων ή/και συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
3. Συναφής εμπειρία σε Διοικητική & Διαχειριστική Υποστήριξη Προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2007-2013 (π.χ. εφαρμογή ΟΠΣ, μηνιαίες/εξαμηνιαίες αναφορές, τήρηση χρονοδιαγραμμάτων έργου, διαχείριση αρχείου συμβάσεων κ.λπ.).
4. Γνώση χρήσης Η/Υ (Internet Explorer, Ms Excel, Ms Access, Ms Word).
5. Γνώση Αγγλικών.
6. Για τους άνδρες υποψήφιους: εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές κατά τη διάρκεια της σύμβασης.

Πρόσθετα προσόντα τα οποία θα συνεκτιμηθούν κατά την αξιολόγηση:
1. Μεταπτυχιακές σπουδές
2. Γνώση χρήσης (οποιουδήποτε) πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων έργων.
3. Διοικητική, οργανωτική και επικοινωνιακή ικανότητα, πρωτοβουλία και αποτελεσματικότητα.
4. Κάθε άλλο στοιχείο που κρίνουν οι ενδιαφερόμενοι ότι σχετίζεται με τα απαιτούμενα προσόντα και εκτιμούν ότι θα βοηθήσει στην διαμόρφωση ορθής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων, το περιεχόμενο του έργου και άλλες διαδικαστικές διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε κατά τις ώρες 12:30-14:30 στον κ. Γεώργιο Βλάχο, στα τηλέφωνα 2313-331500 και ηλεκτρονικά στο e-mail: vlahos@komvos.edu.gr

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
Προηγούμενο άρθρο
Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2016
Μενού