Εγκύκλιος στους δήμους για τις προσλήψεις εποχικών φυσικής αγωγής

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 127

gymΤα αιτήματά τους έως τις 20 Μαρτίου θα πρέπει να στείλουν οι δημοι για τις ανάγκες τους σε προσωπικό που αφορά σε θέσεις Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γΟ.), ζητά από τους ΟΤΑ και τα νομικά του πρόσωπα, με εγκύκλιο του το υπουργείο Πολιτισμού.

Το συγκεκριμένο προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου προσλαμβάνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Αθλητικού Νόμου 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 29 του Ν. 4151/29.04.2013, στα πλαίσια των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους», εξαιρείται των διαδικασιών της υπ. αριθ. 33/2006 ΠΥΣ (Α΄280).

Για την έγκριση της πρόσληψης του προσωπικού αυτού και την κατανομή των εγκεκριμένων θέσεων ανά φορέα, εκδίδεται Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των Υπουργών Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών.

Παράλληλα, όπως επισημαίνεται στην εγκύκλιο, η Δ/νση Άθλησης για Όλους, Προβολής, Ανάπτυξης Αθλητισμού και Διατροφής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), μέσω του Τμήματος Σχεδιασμού, Παρακολούθησης και Ελέγχου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ), προτείνει τις θέσεις των Π.Φ.Α. που είναι αναγκαίες για την υλοποίηση των τμημάτων των Π.Α.γ.Ο. και Αναπτυξιακού Αθλητισμού, που υλοποιούν οι φορείς – ΟΤΑ α΄ & β΄ βαθμού, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών, σύμφωνα με το Οργανωτικό Πλαίσιο που αυτή εκδίδει.

Πηγή:e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Προετοιμαστείτε άμεσα για τις εξετάσεις του προσωπικού Security
Προηγούμενο άρθρο
Μισθωτοί και συνταξιούχοι σήκωσαν το βάρος
Μενού