Θέσεις εργασίας σε Εταιρία Διοργάνωσης Καλοκαιρινών Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 124

Εταιρία Διοργάνωσης Καλοκαιρινών Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ζητάει προσωπικό για: 

ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ/ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ

Εταιρία διοργάνωσης καλοκαιρινών αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναζητά γυμναστές/γυμνάστριες απόφοιτους ΤΕΦΑΑ με ευχέρεια λόγου και ομαδικό πνεύμα, για συνεργασία τους καλοκαιρινούς μήνες για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων εντός Αττικής για το έτος 2017. Αποστολή βιογραφικών και πτυχίων στο info@ycp.gr(link sends e-mail)

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ

Εταιρία διοργάνωσης καλοκαιρινών αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναζητά παιδαγωγούς απόφοιτους ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ για δημιουργική απασχόληση παιδιών, για συνεργασία τους καλοκαιρινούς μήνες για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων εντός Αττικής για το έτος 2017. Αποστολή βιογραφικών και πτυχίων στο info@ycp.gr(link sends e-mail)

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Εταιρία διοργάνωσης καλοκαιρινών αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναζητά Καθηγητές Εικαστικών απόφοιτους ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ για δημιουργική απασχόληση παιδιών, για συνεργασία τους καλοκαιρινούς μήνες για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων εντός Αττικής για το έτος 2017. Αποστολή βιογραφικών και πτυχίων στο info@ycp.gr(link sends e-mail)

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Εταιρία διοργάνωσης καλοκαιρινών αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναζητά Θεατρολόγους απόφοιτους ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ για δημιουργική απασχόληση παιδιών, για συνεργασία τους καλοκαιρινούς μήνες για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων εντός Αττικής για το έτος 2017. Αποστολή βιογραφικών και πτυχίων στο info@ycp.gr

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΟΑΕΔ: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για 10.000 θέσεις εργασίας (πρόσκληση)
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό
Μενού