Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 228

Εταιρεία με έδρα την Αθήνα, αναζητά Πολιτικό Μηχανικό με κατ’ ελάχιστον 5ετή εμπειρία στην κατασκευή και διαχείριση κτιριακών έργων, για πλήρη απασχόληση σε θέση εργοταξίου, σε κατασκευές εξοχικών κατοικιών υψηλών προδιαγραφών στις Κυκλάδες. Απαραίτητη άριστη γνώση Αγγλικών. Αποστολή βιογραφικών: info@oliaros.com(link sends e-mail)

Ζητείται πολιτικός μηχανικός η αρχιτεκτων μηχανικος για πληρη η μερική απασχόληση η συνεργασία με τεχνικό γραφείο στο γέρακα αττικής με γνώσεις ΓΟΚ,ΝΟΚ,σύνθεση και γνώσεις εκδοσης οικοδομικων αδειων και τακτοποίησης αυθαιρέτων πού να διαμένει σε κοντινή περιοχή βιογραφικα tatsisf@teemail.gr(link sends e-mail) ΤΗΛ 6936047345

Ζητείται αρχιτέκτονας/ισσα μηχανικός με τουλάχιστον 3ετή εμπειρία για εργασία στο νησί της Aνδρου.Απαραίτητη γνώση Autocad 2D, Sketchup&Vray, Photoshop και Office.Θα εκτιμηθεί γνώση Archicad ή/και Rhino, γνώση νομοθεσίας και εμπειρία σε διαχείριση εργοταξίου. Αποστολή βιογραφικών και portfolio στο info@aplusstudio.gr(link sends e-mail)

Ζητείται Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π με άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας και σχεδιαστικών προγραμμάτων για πλήρη απασχόληση σε Τεχνική Εταιρεία που ασχολείται με την Μελέτη – Κατασκευή – Συντήρηση κρίσιμων Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων. Προϋπηρεσία απαραίτητη. Ε-mail: m.antonakopoulos@qmsenergy.com(link sends e-mail)vroussis@qmsenergy.com(link sends e-mail)

Πηγή: portal.tee.gr

Μενού