Προσλήψεις 214 ατόμων σε Δημόσιο και φορείς (προκηρύξεις)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 828

Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε τις προκηρύξεις:

Προσλήψεις 7 ατόμων στην ΕΦΑ Πέλλας

Η ΕΦΑ Πέλλας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και προσωπικού λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1 «Αλμωπία Πέλλας: Συντήρηση, αποκατάσταση και ανάδειξη του βυζαντινού κάστρου των Μογλενών (Χρυσής)» της Πράξης «SUB. 7.2.8 Αλμωπία Πέλλας: Συντήρηση, αποκατάσταση και ανάδειξη του βυζαντινού κάστρου των Μογλενών (Χρυσής)» για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Προσλήψεις 26 συμβασιούχων στον ΔΕΔΔΗΕ (προκηρύξεις)

Προσλήψεις 26 συμβασιούχων σε Πάτρα, Βέροια και Κομοτηνή ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Προσλήψεις 61 ατόμων στην Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος

H Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος ανακοίνωσε την πρόσληψη 61 ατόμων με συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου διάρκειας 12 μηνών.Αναλυτικά ζητούνται:1) Στέλεχος Απομακρυσμένης Υποστήριξης Εφαρμογών (55 θέσεις)2) Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση ή εξυπηρέτηση μέσω chat των ωφελούμενων του έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Επιχειρηματικότητας» (6 θέσεις)

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν έως την Τρίτη 3 Μαίου και ώρα 14:00.

Προσλήψεις 52 ατόμων στην ΕΦΑ Ηρακλείου (προκήρυξη)

Η ΕΦΑ Ηρακλείου ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών ερευνών και εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Μελέτη – Κατασκευή – Χρηματοδότηση – Λειτουργία – Συντήρηση και Εκμετάλλευση του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης & Μελέτη – Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών του Συνδέσεων» [2015ΣΕ07700000 της ΣΑΕ 077 του Π.Δ.Ε.] που υλοποιείται από την Εφορεία μας απολογιστικά και με αυτεπιστασία για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως οκτώ (8) μήνες.

Προσλήψεις 49 ατόμων στον ΔΕΔΔΗΕ (προκηρύξεις)

Την πρόσληψη 49 ατόμων σε διάφορες περιοχές της χώρας ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Προσλήψεις 3 ατόμων στην ΕΦΑ Καβάλας

H ΕΦΑ Καβάλας ανακοινώνει την πρόσληψη ΥΕ Εργατών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1 «Αποκατάσταση της βορειοανατολικής πύλης (Πλ12), Τριγωνικού Πύργου (Π18) και Μεταπύργιου στην οχύρωση της κάτωπόλης της Καβάλας και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου» του έργου
«Αποκατάσταση της βορειοανατολικής πύλης (Πλ12), Τριγωνικού Πύργου (Π18) καιβΜεταπύργιου στην οχύρωση της κάτω πόλης της Καβάλας και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου» (με Κωδικό ΟΠΣ 5027789)για χρονικό διάστημα δύο (2)μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Προσλήψεις 8 ατόμων στην ΕΦΑ Λασιθίου

Η ΕΦΑ Λασιθίου ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Ανασκαφική Έρευνα στη νησίδα Χρυσή» του έργου «ΑΝΑΔΕΙΞΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» με Κ.Α. 2017ΕΠ50200004 της ΣΑΕΠ 502 για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Προσλήψεις 4 ατόμων στην ΕΦΑ Μεσσηνίας

Η ΕΦΑ Μεσσηνίας ανακοινώνει την πρόσληψη τεσσάρων (4) ΥΕ Εργατών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών.

Προσλήψεις 4 τεχνικών συντήρησης στην ΕΦΑ Λέσβου

Η ΕΦΑ Λέσβου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου: «Συντήρηση ξυλόγλυπτου τέμπλου Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Νάπης» για χρονικό διάστημα (8) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Metro UK: Οι 5 ιδανικοί προορισμοί στην Ελλάδα μετά την άρση των περιορισμών
Προηγούμενο άρθρο
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα 2022 της ΔΥΠΑ
Μενού