ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την πλήρωση θέσεων των Προέδρων και των εκπαιδευτικών – μελών των Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.)  των Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Σ και ΠΕΙ.Σ) και των αναπληρωτών τους

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 202

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναρτήθηκε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ΑΔΑ: 9Ο3446ΜΤΛΗ-ΞΕ6) για την πλήρωση θέσεων των Προέδρων και των εκπαιδευτικών – μελών των Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.)  των Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Σ και ΠΕΙ.Σ) και των αναπληρωτών τους.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι:

α) μέλη Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) ελληνικού Α.Ε.Ι.

β) εκπαιδευτικοί των Προτύπων (Π.Σ) ή Πειραματικών Σχολείων (ΠΕΙ.Σ), οι οποίοι υπηρετούν με θητεία στο οικείο Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ.

να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος η οποία κατέχει τη θέση Υπεύθυνης Δήλωσης ν. 1599/1986 (Α΄ 75) τα μεν μέλη Δ.Ε.Π. στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υ.ΠΑΙ.Θ protocol@minedu.gov.gr  οι δε εκπαιδευτικοί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης  (Π.Δ.Ε.)

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 23-04-2021, ημέρα Παρασκευή  μέχρι 12-05-2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00.

Το έγγραφο σε μορφή pdf 

Υπόδειγμα αίτησης Α

Υπόδειγμα αίτησης Β

Πίνακας σε μορφή doc 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Τι καταβάλλεται από Yπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ, OAΕΔ και ΟΠΕΚΑ έως το τέλος Απριλίου
Προηγούμενο άρθρο
Έργο με τίτλο «Συχνές Ερωτήσεις για τα Πνευματικά Δικαιώματα για τους Εκπαιδευτικούς» του Δικτύου «Πνευματική Ιδιοκτησία στην Εκπαίδευση του Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης/EUIPO
Μενού