Η Πάρος είναι μια Μέκκα για θαλάσσια σπορ σύμφωνα με τη US News

Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ
Views: 545

Ιδιαίτερα δημοφιλής και στην αμερικανική τουριστική αγορά αποδεικνύεται η Πάρος μετά και το άρθρο της “US NEWS” για το νησί που αναφέρει :”Η Πάρος, ένα από τα πιο κεντρικά νησιά των Κυκλάδων, είναι μια Μέκκα για θαλάσσια σπορ.

Στις παραλίες του νησιού, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν windsurf, kitesurf, καταδύσεις και βαρκάδα, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων. Μακριά από το νερό, οι επισκέπτες θα βρουν την πολυσύχναστη Παροικία, η οποία διαθέτει πολλές μπουτίκ, εστιατόρια και μπαρ. Η πρωτεύουσα της Πάρου διαθέτει επίσης πολλά αξιόλογα ιστορικά μνημεία, όπως η Παναγία Εκατονταπυλιανή του 6ου αιώνα (που σημαίνει «Εκκλησία με 100 Πύλες») και ένα ενετικό κάστρο του 13ου αιώνα. Φτάστε το καλοκαίρι για να παρακολουθήσετε το Φεστιβάλ στο Πάρκο, μια δημοφιλή εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Πάρκο Πάρου σε 800 στρέμματα του νησιού”.

Σύμφωνα με το δήμο Πάρου, σε εξέλιξη είναι η διεύρυνση των δράσεων προσέγγισης της σημαντικής για τις Κυκλάδες αμερικανικής τουριστικής αγοράς, μετά και το άνοιγμά της προς την Ελλάδα με απευθείας πτήσεις από πολλές πόλεις των ΗΠΑ ακόμα και του Καναδά. Στο πλαίσιο αυτό μελετώνται δράσεις προώθησης του προορισμού σε βασικές αμερικανικές πόλεις αργότερα την άνοιξη.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ενημέρωση σχετικά με την προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών, των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων ακαδ. έτους 2022-2023
Προηγούμενο άρθρο
Οι ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες: τι προκαλεί την «εξαιρετική» θέρμανση σε πολικές περιοχές;
Μενού