«Τουρισμός για Όλους»: Έρχονται τα νέα voucher 150 ευρώ, πότε η πληρωμή

Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ
Views: 466

Δεύτερος γύρος ξεκινά για τα vouchers 150 ευρώ για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», που αφορά 200.000 δικαιούχους. Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το Samos Pass – North Evia.

Το voucher «Τουρισμός για όλους» θα αντιστοιχεί στο ποσό των 150 ευρώ και θα αφορά αποκλειστικά τη διαμονή των πολιτών. Τα ποσά θα πιστωθούν μετά τις 16 Σεπτεμβρίου και έχουν ισχύ για 12 μήνες.

Στις 25 Αυγούστου ανοίγει η πλατφόρμα για την τρίτη φάση διάθεσης 13.800 voucher αξίας 2,76 εκατ. ευρώ, για το North Evia-Samos Pass, στην οποία περιλαμβάνονται και τα voucher που δεν αξιοποιήθηκαν κατά την πρώτη φάση.

Το πρόγραμμα, που υλοποιείται με τη συνεργασία των υπουργείων Οικονομικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Τουρισμού με τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, έδωσαν σημαντική ώθηση στην τουριστική κίνηση της Σάμου και της Βόρειας Εύβοιας οι οποίες επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Κατά τη νέα φάση της δράσης, η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τον δικαιούχο με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο, τον μήνα Σεπτέμβριο, για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.

Συνολικά, μέσω της πλατφόρμας https://vouchers.gov.gr θα διατεθούν περισσότερα voucher από ό,τι προβλεπόταν αρχικά, καθώς θα προστεθούν σε αυτές και όσες δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους δικαιούχους κατά τον μήνα Ιούλιο.

πηγή: dikaiologitika.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Σχολεία: Τι θα γίνει με τα μέτρα προστασίας από 12/9
Προηγούμενο άρθρο
Δύο στους τρεις ασθενείς με Covid-19 είναι ακόμη μεταδοτικοί μετά από πέντε ημέρες
Μενού