Χειμερινές διακοπές με επιταγές κοινωνικού τουρισμού Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής παρόχων

Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ
Views: 426

Οι κάτοχοι επιταγών κοινωνικού τουρισμού μπορούν να πραγματοποιήσουν χειμερινές διακοπές σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων της ΔΥΠΑ. Υπενθυμίζεται ότι φέτος η ΔΥΠΑ υλοποιεί το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού εργαζομένων και ανέργων και το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού συνταξιούχων e-ΕΦΚΑ (τ. ΟΑΕΕ).

Πρόκειται για προγράμματα ιδιαίτερα ενισχυμένα και ελκυστικά, τόσο για τους δικαιούχους όσο και για τους παρόχους, καθώς χαρακτηρίζονται από μειωμένη έως μηδενική ιδιωτική συμμετοχή στο κόστος της διανυκτέρευσης στα τουριστικά καταλύματα, αλλά και αυξημένες τιμές επιδότησης.

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο.

Ειδικά σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στο νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν, ενώ στους Δήμους Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της Σάμου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέσω gov.gr στις διευθύνσεις:

Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού εργαζομένων και ανέργων

https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-ergasias-kai-koinonikon-upotheseon/demosia-uperesia-apaskholeses-d-up/parohoi-tourismou

Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού συνταξιούχων e-ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ)

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-koinonikou-tourismou-gia-suntaxioukhous-eephka-proen-oaee

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση:https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου

Μενού