12 προσλήψεις από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού-Ευόσμου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 152

ergasiaaaa-300x225Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού-Ευόσμου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού-Ευόσμου που εδρεύει στον Εύοσμο Ν. Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

100 – ΤΕ/ΔΕ Τεχνικών κινηματογράφου, θεάτρου 8 μήνες 2 θέσεις
101 – ΔΕ Ταξιθέτης 8 μήνες 1 θέση
102 – ΔΕ Υπαλήλων υποδοχής 8 μήνες – 2 θέσεις
103 – ΔΕ Υπαλήλων γραφείου 8 μήνες – 2 θέσεις
104 –  ΥΕ Γενικών καθηκόντων 8 μήνες – 2 θέσεις
105 – ΥΕ Καθαριστών –τριών 8 μήνες – 3 θέσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μ. Αλεξάνδρου 57, ΤΚ 5624 Εύοσμος, υπόψη κ. Απόστολου Κώτσου (τηλ. επικοινωνίας: 231070668).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ, ΔΕ ή ΥΕ).

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά κάντε κλικ εδώ

 

Πηγή : ΕΣΠΑ-Εργασία via Δι@υγεια

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Τέλος στα μπλακ άουτ, φθηνότερο το ρεύμα
Προηγούμενο άρθρο
Οι 15 πιο ακριβές χώρες για σπουδές
Μενού