Είσαι δικαιούχος κοινωνικού μερίσματος; Μάθε για την «Επιταγή-voucher ψηφιακής αλληλεγγύης» και τις υπηρεσίες που σου παρέχει.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Χωρίς τίτλοΟι επιταγές ψηφιακής αλληλεγγύης θα διανεμηθούν σύντομα σε όλους τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος που κατοικούν στις παρακάτω 8  περιφέρειες:

 • Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
 • Περιφέρεια Ηπείρου
 • Περιφέρεια Θεσσαλίας
 • Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
 • Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
 • Περιφέρεια Πελοποννήσου
 • Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
 • Περιφέρεια Κρήτης

Η επιταγή ψηφιακής αλληλεγγύης παρέχει στους δικαιούχος Tablet τελευταίας τεχνολογίας, ευρυζωνική σύνδεση (ADSL) υψηλής ταχύτητας ή Mobile Internet (3G) για ένα χρόνο, καθώς και κατ’ οίκον εκπαίδευση-υποστήριξη.

Για περισσότερη ενημέρωση και αποστολή προσφορών από τις συνεργαζόμενες εταιρείες παροχής Internet και συσκευών, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ΕΔΩ.

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία

Κοινοποιήστε το άρθρο

59 απαντήσεις στο “Είσαι δικαιούχος κοινωνικού μερίσματος; Μάθε για την «Επιταγή-voucher ψηφιακής αλληλεγγύης» και τις υπηρεσίες που σου παρέχει.”

 1. Γεια σας ειμαι δικαιούχος κοινωνικού μερίσματος το 2013 που κανω τα χαρτια μου για να το αποκτησω Επιταγή-voucher ψηφιακής αλληλεγγύης

   1. Οι δικαιούχοι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα:

    – να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν ευρυζωνική (σταθερή ή κινητή) σύνδεση στο διαδίκτυο μέχρι την 31/10/2015
    – να αποκτήσουν τον απαιτούμενο βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο, δηλαδή ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet ή φορητό υπολογιστή τύπου netbook ή laptop
    – να λάβουν, εφόσον το επιθυμούν, υποστήριξη στο χώρο τους για την πρόσβαση στο διαδίκτυο και για τη χρήση βασικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών.Η υλοποίηση του έργου θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο Voucher, δηλαδή ηλεκτρονικό κουπόνι το οποίο θα αντιστοιχεί σε κάθε ωφελούμενο «δικαιούχο του κοινωνικού μερίσματος». Η επιχορήγηση μέσω Voucher είναι το άθροισμα του κόστους και των 3 παροχών (συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο διαδίκτυο, του εξοπλισμού ΤΠΕ, και της υποστήριξης) καθεμιά από τις οποίες θα είναι διακριτά προκοστολογημένη.

    Περισσότερες πληροφορίες όταν ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα.

 2. Δηλαδή ενω ειμαι δικαιούχο ς κοινωνικου μερισματος κ μενω Κατερίνη δεν δικαιουμαι να κανψ αιτηση για την επιταγη ψηφιακης αλληλεγγύης???

 3. ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΨΗΙΑΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟ TABLET ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ… ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΧΑΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

 4. Τι ακριβως θα δωθει στους δικαιουχους εχω 3 παιδια του δημοτικου ειμαι δικαιουχος της αλληλεγγυεις για το καθε τεκνο η πως?ποτε θα γινει

 5. Πως μπορω να γνωρισω οτι καταχωρηθηκε η αίτηση μου για τη επιταγη voucher ψηφιακης αλληλεγγύης;κ στα στοιχεια προσωπικης καταστασης εχει αγαμος η εγγαμος.Δεν εχει διαζευγμένος κ εγώ εβαλα αγαμος.ενω είμαι χωρισμενη με δύο τεκνα.Θα ήθελα μια απαντηση παρακαλω.Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.

 6. Οι επιταγές ψηφιακής αλληλεγγύης θα διανεμηθούν σύντομα σε όλους τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος που κατοικούν στις παρακάτω 8 περιφέρειες:

  Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
  Περιφέρεια Ηπείρου
  Περιφέρεια Θεσσαλίας
  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
  Περιφέρεια Πελοποννήσου
  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
  Περιφέρεια Κρήτης

  Οι δικαιούχοι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα:

  – να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν ευρυζωνική (σταθερή ή κινητή) σύνδεση στο διαδίκτυο μέχρι την 31/10/2015
  – να αποκτήσουν τον απαιτούμενο βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο, δηλαδή ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet ή φορητό υπολογιστή τύπου netbook ή laptop
  – να λάβουν, εφόσον το επιθυμούν, υποστήριξη στο χώρο τους για την πρόσβαση στο διαδίκτυο και για τη χρήση βασικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών.Η υλοποίηση του έργου θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο Voucher, δηλαδή ηλεκτρονικό κουπόνι το οποίο θα αντιστοιχεί σε κάθε ωφελούμενο “δικαιούχο του κοινωνικού μερίσματος”. Η επιχορήγηση μέσω Voucher είναι το άθροισμα του κόστους και των 3 παροχών (συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο διαδίκτυο, του εξοπλισμού ΤΠΕ, και της υποστήριξης) καθεμιά από τις οποίες θα είναι διακριτά προκοστολογημένη.

  Περισσότερες πληροφορίες όταν ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα.

 7. Μέχρι πότε μπορούμε να κάνουμε την αίτηση; πρέπει να έχουμε σταθερό τηλέφωνο γιατί στη φόρμα το πεδίο Τηλ. Σταθερό: * είναι υποχρεωτικο.

 8. Παιδιά πως κάνατε αίτηση; Εγώ διάβασα ότι τις αιτήσεις τις κάνουν οι λογιστές κ ξεκινάνε Δεκέμβριο. Ισχύει κάτι άλλο; πρέπει να γίνουν τώρα οι αιτήσεις;;

 9. Δικαιούχοι του νομού Αττικής…? (συμπεριλαμβάνονται κι αυτοί στις περισσότερες πληροφορίες με την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος?)
  Ευχαριστώ.

  1. Οι επιταγές ψηφιακής αλληλεγγύης θα διανεμηθούν σε όλους τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος που κατοικούν στις συγκεκριμένες 8 περιφέρειες. Όσοι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος δεν ανήκουν σε αυτές τις περιφέρειες δεν δικαιούνται τις συγκεκριμένες επιταγές ψηφιακής αλληλεγγύης, τουλάχιστον με τις ενημερώσεις που υπάρχουν μέχρι σήμερα.

 10. Σας παρακαλω πειτε μου ισχυει ακομα το προγραμμα ψηφιακη αλληλεγγυη;συμπληρωσα τη φορμα,πως και ποτε θα μαθω αν το δικαιουμε;

  1. Οι επίσημες αιτήσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Η φόρμα που συμπληρώσατε είναι για περισσότερη ενημέρωση και αποστολή προσφορών από τις συνεργαζόμενες εταιρείες παροχής Internet και συσκευών όταν ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα.

 11. Μία ερώτηση, η Αττική και πιο συγκεκριμένα στο δήμο Νικαίας υπάγεται στην δυτική Ελλάδα?
  Στο πλαίσιο Νομός δεν βγάζει επιλογή νομού, έχει μόνο μια παύλα – και κάνοντας καταχώριση μου λέει: Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά… Και ενώ μόνο το Νομό δεν μπορώ να τον συμπληρώσω.

 12. μέχρι 31/12 είναι το πρόγραμμα.. πότε θα γίνουν οι αιτήσεις;;;
  Απίστευτα πράγματα έχουν μείνει 2 εβδομάδες απ’ τις οποίες οι 4-6 μέρες τα μαγαζιά θα είναι κλειστά!
  Εκτός εάν γίνει παράταση και δεν μας έχουν πει τίποτα.

  υ.γ. έχουν ήδη ξεκινήσει διαφημίσεις με 230€ για λαπτοπ χωρίς να αναφέρεται φυσικά τίποτα από το voucher. Πιθανολογώ ότι γι αυτό θα ναι!

 13. Ειμαι απο Σκοπελο Μαγνησιας το ειχα παρει το μερισμα.πως θα ειδοποιηθω για το κουπονι για το λαπ τοπ κ ιντερνετ? Κ αν βεβαια το δικαιουμαι? Ευχαριστω

 14. ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΤΟ.ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 15. Τώρα που ανακοινώθηκαν όσα χρειάζεται να ξέρουμε για τις 8 περιφέρειες σύγκλισης εκτός Αττικής, γνωρίζουμε αν θα ισχύσει και για όσους υπάγονται στον νομό Αττικής?? Ευχαριστώ!

  1. Η Αττική δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα. Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση, λαμβάνοντας τις παρεχόμενες ψηφιακές υπηρεσίες και τον απαραίτητο εξοπλισμό, έχουν όλοι οι ωφελούμενοι πολίτες που αιτήθηκαν και έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα και οι οποίοι κατοικούν σε μια από τις 8 περιφέρειες αμιγούς σύγκλισης (Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη). Επισημαίνεται ότι οι ωφελούμενοι πολίτες, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής, πρέπει να εξακολουθούν να κατοικούν στη δηλωθείσα στο πληροφοριακό σύστημα TAXISNET και ισχύουσα κατά την 31/12/2014, διεύθυνση κατοικίας τους. Ωστόσο, οι δικαιούχοι μπορούν να εξαργυρώσουν το ηλεκτρονικό κουπόνι σε οποιοδήποτε κατάστημα συμμετέχει στη δράση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *