Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Σεμινάριο για εφαρμογές και υπηρεσίες σε ΜΜΕ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 249

images (1)Η Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοίνωσε τη διοργάνωση του πρώτου σεμιναρίου για την πρώτη σειρά εκπαίδευσης με κύριο αντικείμενο τις “Επιχειρηματικές Εφαρμογές/Υπηρεσίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις” με στόχο την εκπαίδευση των συμμετεχόντων και με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή τους στη συνεργατική ανάπτυξη έργου συνεισφοράς σε εφαρμογές ελεύθερου λογισμικού και λογισμικού ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ), σχετικά με επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, και σε αποφοίτους τμημάτων Πληροφορικής, Πολυτεχνικών Τμημάτων και τμημάτων με αντικείμενο την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη θεματική περιοχή των εφαρμογών ΕΛ/ΛΑΚ για επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να συνεισφέρουν στο πεδίο αυτό. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν τα λογισμικά ΕΛ/ΛΑΚ Joomla!, Open ERP, Sugar CRM, Open CART, ProcessMaker και Moodle.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει δύο ημέρες, τη Δευτέρα 29/9/2014 και τη Δευτέρα 06/10/2014 κατά τις ώρες 15.00 έως 21.00, και θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο εργαστήριο 533 (5ος όροφος, κτίριο ΓΔ) του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Ο αριθμός των θέσεων των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και ορίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων η Παρασκευή 26η Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 21.00.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο σεμινάριο έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα ma.ellak.gr και έπονται πράξεις διάχυσης της δράσης.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Λίγες ώρες μέχρι την προθεσμία υποβολής προτάσεων στον 3ο Διαγωνισμό Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας
Προηγούμενο άρθρο
Online Κοινωνικό Φροντιστήριο από τον Δήμο Θεσσαλονίκης
Μενού