Λίγες ώρες μέχρι την προθεσμία υποβολής προτάσεων στον 3ο Διαγωνισμό Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 268

images (4)Λίγες  ώρες  μένουν μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου υποβολής προτάσεων στον 3ο Διαγωνισμό Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ!»  – καταληκτική ημερομηνία είναι η 30η  Σεπτεμβρίου 2014.

 Για τη διευκόλυνση σας,  η δυνατότητα ολοκλήρωσης της πρότασης θα είναι διαθέσιμη έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 30/9/2014.

 Μπείτε τώρα στο www.kainotomeis.gr  και χρησιμοποιείστε τον λογαριασμό που έχετε ανοίξει για να συμπληρώσετε & υποβάλλετε την πρότασή σας!

 Από τον ΣΕΒ, οι κ.κ. Μιχάλης Μητσόπουλος, Συντονιστής, Τομέας Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος (Τ: 211 500 6157)  Θανάσης Πρίντσιπας (Τ: 211 500 6176) και η κα Έλσα Λαζαρή (Τ: 211 500 6118, info@kainotomeis.gr), Υπεύθυνη Γραμματείας του Διαγωνισμού, είναι στη διάθεσή σας για να  απαντήσουν σε τυχόν ερωτήματά που μπορεί να έχετε.

 Υπενθυμίζουμε  ότι αναλυτική πληροφόρηση για τους όρους του Διαγωνισμού, για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τη διαδικασία υποβολής προτάσεων, μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδικτυακό τόπο www.kainotomeis.gr .

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία via kainotomeis.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δωρεάν εξετάσεις από το Ελληνικό Ιδρύμα Καρδιολογίας στο Σύνταγμα
Προηγούμενο άρθρο
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Σεμινάριο για εφαρμογές και υπηρεσίες σε ΜΜΕ
Μενού